Spania - Mallorca Spania

  • Informaţii

    Această insulă dominată de un vast masiv muntos, care desparte zonele agricole de plaje, e cea mai mare din arhipelagul Balearelor. Este un tărâm al lămâilor, al portocalilor şi migdalilor, o insulă a perlelor şi un loc al întoarcerilor. Cine a vizitat Mallorca va dori întotdeauna să se întoarcă aici. Nu va uita niciodată parfumul pinilor, căldura soarelui, zumzetul cicadelor şi mai ales plajele romantice, mărginite de marea azurie. Plajele Mallorcăi sunt şi cu nisip, şi stâncoase – potrivite pentru diverse activităţi sportive. Capitala insulei este Palma de Mallorca, unde veţi fi fermecaţi de atmosfera centrului istoric sau a vastului port pentru yachturi, mărginit de promenada umbrită de palmieri, numită Paseo Marítiono. Printre monumentele istorice ale oraşului se numără, de pildă, catedrala La Seo, palatul Bellver sau Băile Arabe. Pentru odihnă şi relaxare sunt aici şi cafenele extrem de plăcute, restaurante sau mici taverne, unde vă puteţi delecta cu mâncăruri şi băuturi delicioase. Dacă doriţi să vă distraţi din plin, vă aşteaptă discotecile, cluburile şi alte localuri de acest fel. Mallorca este o insulă cu o mie de feţe, o destinaţie de neuitat, unde vă puteţi întoarce în fiecare an pentru a descoperi şi admira noi şi noi frumuseţi şi comori.

Cele mai noi recenzii Spania - Mallorca

Total: Satisfacţie maximă, hotelul e frumos, personalul amabil, mâncarea excelentă, plajele sunt minunate, marea – curată, totul e foarte...

Scurtă introducere
Satisfacţie maximă, hotelul e frumos, personalul amabil, mâncarea excelentă, plajele sunt minunate, marea – curată, totul e foarte aproape de hotel: restaurantele, magazinele sunt la câţiva paşi de hotel. Recomandăm tuturor categoriilor de vârstă!!! Afişează tot textul recenziei

Cazare
Cazarea ne-a impresionat foarte plăcut, camerele sunt frumos aranjate, totul e curat şi în fiecare zi se face curăţenie. Baia cu toaletă – de asemenea frumoasă şi curată. Fiecare cameră are balcon, iar de la etajele superioare se vede foarte frumos marea. Toate camerele au ferestrele orientate spre mare. Am fost extrem de mulţumiţi!!! Toate camerele sunt la fel de frumoase!

Masă
Niciodată n-am avut atâtea feluri de mâncare!!! Sejurul nostru a fost cu demipensiune, dar mâncarea a fost arhisuficientă. Micul dejun şi cina erau sub formă de bufet, aşa că puteam mânca oricât doream. Meniul – incredibil de variat, cu mâncăruri sărate şi dulci, fructe, legume, salate, absolut toate felurile de bunătăţi!!! Mâncarea a fost excelentă!!

Serviciile hotelului
Personalul hotelului e foarte amabil. În ceea ce priveşte comunicarea, angajaţii vorbesc engleză, rusă, spaniolă rtc. Cu toţii sunt foarte prietenoşi, plăcuţi şi zâmbitori!!! Se vede foarte bine că îşi respectă clienţii!!! Şi mai ales nu fac nici un fel de deosebiri între cehi şi englezi, americani etc., cum se întâmplă în multe alte hoteluri!!!

Plajă
Plajele sunt foarte frumoase, cu nisip şi o mulţime de scoici, apa mării e curată şi transparentă. Chiar lângă plajă sunt standuri sau mici magazine cu şezlonguri etc., se pot închiria hidrobiciclete, şezlonguri, umbrele de soare şi altele. Apa mării se adânceşte treptat, ceea ce e un avantaj pentru familiile cu copii mici. În perioada când am fost noi marea a fost foarte plăcută, curată şi caldă!

Impresie generală
Vacanţa ne-a plăcut foarte mult! Totul a fost de nota zece plus, am fost cu adevărat mulţumiţi şi ne-am caza cu plăcere tot aici şi în viitor!!! Hotelul corespunde standardelor de trei stele. Îl recomandăm tuturor!!!

Kateřina Melichárková, 19.09.2009
Regiunea: Spania Spania, Mallorca, Hotel: Fergus Tobago

web:was_this_review_useful Da (2) Nu (0)

2 fotografie

Total: Ne plăcut foarte mult în regiunea Santa Ponsa, unde e printre altele şi un parc extrem de interesant pe plaja numită Santa Ponsa. De...

Scurtă introducere
Ne plăcut foarte mult în regiunea Santa Ponsa, unde e printre altele şi un parc extrem de interesant pe plaja numită Santa Ponsa. De asemenea, o să vedeţi aici o mulţime de papagali. Afişează tot textul recenziei

Cazare
Hotelul e curat, foarte arătos. Camerele sunt destul de mari. O problemă ar fi că în camere nu sunt uscătoare de păr şi nici frigidere. Puteţi închiria o ladă frigorifică la preţul de 18 euro pe săptămână; atenţie însă, nu e frigider, deci e bună doar pentru păstrarea alimentelor şi băuturilor răcite în prealabil. Pentru seif se plăteşte o taxă de 18 euro pe săptămână.

Masă
Mâncarea a fost excelentă, mai ales dacă vă plac fructele de mare şi peştele, veţi foarte mulţumiţi. În plus, se serveau şi diferite feluri de carne. Meniul de la cină se schimba în fiecare seară, micul dejun era în fiecare zi cam acelaşi: mai multe tipuri de salam, brânzeturi, şuncă şi cârnăciori prăjiţi, ouă, fasole cu sos de tomate. Doar cafeaua nu era deloc bună, deci cunoscătorilor le recomandăm să-şi bea cafeaua în afara hotelului. Afară costă în jur de 1,50 euro, iar la barul hotelului – 1,60.

Serviciile hotelului
Piscinele, atât cea interioară, cât şi cea de-afară, sunt foarte frumoase; la internet vă puteţi conecta numai în încăperea comună; conectarea prin wi-fi e o problemă, fiind necesar să cereţi parola la recepţie. Televizorul din cameră e foarte mic.

Plajă
Plaja e foarte frumoasă, mare. Şezlongurile se închiriază cu 3,5 euro pe zi, umbrelele de soare de asemenea – 3,5 euro pe zi – pe plajă există şi toalete cu plată (0,5 euro şi trebuie să aveţi mărunţiş, deoarece se plăteşte la automat). Plaja are şi două baruri, dar barurile de pe străduţele din apropierea acestea sunt mai ieftine.

Impresie generală
Un loc foarte frumos pe care îl recomand cuplurilor tinere şi familiilor cu copii. Seara puteţi merge la plimbare. Excursia cu autobuzul la Palma de Mallorca durează aproximativ o jumătate de oră, iar biletul dus-întors costă cam trei euro. Autobuzele pleacă aproximativ de două ori pe oră din intersecţia cu sens giratoriu. De la hotel se ajunge acolo mergând în direcţia plajei până la prima intersecţie şi luând-o apoi la stânga.

Lucie Ševčíková, 11.09.2009, Data sejurului: 29.8. - 6.9.2009
Regiunea: Spania Spania, Mallorca, Hotel: Globales Playa Santa Ponsa

web:was_this_review_useful Da (3) Nu (0)

1 fotografie

Toate părerile Spania - Mallorca

web:need_help

0312 293 500