Spania - Madrid Spania

 • Informaţii

  Vizitaţi Madridul, capitala Spaniei şi a provinciei spaniole cu acelaşi nume, care vi se va întipări pentru totdeauna în memorie. Cea mai frumoasă parte a oraşului este centrul, cu bulevardele caracteristice, mărginite de verdeaţă, cu pieţele rotunde şi numeroase clădiri istorice în stil renascentist. Pe de altă parte, trebuie menţionate şi exemplele de arhitectură cu totul modernă, printre care şi impozanţii zgârie-nori. Fie că preferaţi construcţiile istorice sau stilul modern, în Madrid veţi fi în elementul dumneavoastră: oraşul are câte ceva de oferit fiecăruia dintre vizitatori.

  Începeţi-vă excursia prin Madrid în cunoscuta Plaza de Cibeles, unde frumoasa fântână din secolul al 18-lea vă va atrage atenţia cu ornamentele ei minunatele. Vizitaţi apoi Palacio de Communicaciones şi palatul regilor Spaniei, Palacio Real, situat la marginea centrului istoric al oraşului. Dacă doriţi să admiraţi şi interioarele palatului regal, veţi intra într-un tărâm al sălilor vaste, cu tavanele împodobite cu fresce, stuc aurit şi candelabre grele de cristal. Cele mai frumoase sunt Sala Tronului, Sala Gasparini şi Sala de Porţelan. În jurul palatului sunt parcuri, de exemplu Casa de Campo, Jardin de Sabatini sau Parcul Atracţiilor – Parque de Atracciones.

  Una dintre cele mai frumoase pieţe ale Madridului este Plaza Mayor. Plaza de Espaňa – de formă dreptunghiulară, cu un mic parc şi monumentul lui Miguel de Cervantes – vă va fermeca pe deplin.

  De asemenea, în oraş se află o serie de muzee foarte cunoscute, de exemplu Museo del Prado, Museo Arqueológico Nacionál (Muzeul Naţional de Arheologie) sau Muzeul Marinei. Cel mai popular dintre acestea este Prado, unde puteţi admira o multitudine de opere de artă legate de dinastia de Habsburg, care a domnit în Spania, precum şi vasta colecţie de şase mii de tablouri ale unor mari maeştri ai picturii din întreaga Europă.

  Madridul este unul dintre cele mai frumoase şi mai interesante oraşe ale Europei, pe care vă recomandăm cu căldură să îl vizitaţi. Suntem siguri că nu veţi regreta nici o clipă alegerea făcută!

Cele mai noi recenzii Spania - Madrid

Toate părerile Spania - Madrid

web:need_help

0312 293 500