Spania Spania

 • Modalităţi de petrecere a timpului

  Flamenco, lupte de tauri, petreceri cu dans pe plajă, aquaparcuri.

  Viaţa de noapte

  În nici o altă ţară din Europa nu veţi găsi atâtea distracţii pe timp de zi şi de noapte ca în Spania, despre ai cărei locuitori se poate afirma că trăiesc din plin şi nonstop. Spaniolii sunt puţin obosiţi după weekendurile animate, însă marţi, o dată cu venirea serii, ies din nou în oraş pentru a se distra. În această ţară veţi avea impresia că se sărbătoreşte în permanenţă ceva sau că aţi nimerit în mijlocul unor festivităţi fără fârşit. Barurile din localităţile cele mai căutate de turişti sunt tot timpul pline până la refuz, hotelurile se întrec în organizarea de activităţi culturale care mai de care mai interesante iar în discoteci se dansează pe muzică antrenantă, live sau înregistrată.

  Cultura spaniolă

  Elementul distinctiv al culturii spaniole este fără îndoială dansul flamenco, care îmbină emoţiile puternice, temperamentul şi soarele Spaniei. Sevilla, unde are loc în fiecare an un festival de flamenco, este considerată Mecca acestui dans plin de pasiune. O altă tradiţie tipic spaniolă sunt luptele de tauri care, deşi în ultima vreme sunt tot mai des criticate ca un obicei barbar şi sângeros, se află în continuare în centrul atenţiei publice. Acestea sunt numai pentru caracterele tari, însă constituie un spectacol cu adevărat magnific.

  Golf

  În sudul Spaniei în Andaluzia, a luat naştere în ultimii ani un adevărat paradis turistic purtând denumirea glumeaţă de Costa del Golf. Şi într-adevăr, cu greu veţi găsi în alte părţi un loc cu mai multe terenuri de golf.

  Plimbări călare

  Plimbarea călare în doi pe nisipul plajelor la apusul soarelui nu este numai o imagine dulceagă din filmele de dragoste. Excursiile pe cai sunt o modalitate netradiţională şi foarte populară de a descoperi frumuseţile Insulelor Baleare.

  Sporturi acvatice

  Pe coastele spaniole ale Mării Mediterane turiştii au o multitudine de posibilităţi de a practica diverse sporturi acvatice, fie că este vorba de windsurfing, de plimbările cu scuterele acvatice sau schiul nautic. În fiecare staţiune litorală mai mare se află şi un aquaparc, dintre care cel mai cunoscut este Aqualandem El Arenal de pe Mallorca, cel mai mare din Europa.

web:need_help

0312 293 500