Spania - Andaluzie Spania

  • Informaţii

    Andaluzia este cea mai mare şi cea mai dens populată dintre unităţile administrative autonome ale Spaniei, aflată în regiunea de sud a acesteia. Se întinde de la ţărmurile Mării Mediterane şi până la Oceanul Atlantic. Capitala ei, Sevilla, o metropolă aglomerată şi plină de animaţie, este şi un centru industrial important. Datorită arhitecturii de excepţie şi frumuseţii naturii, mai ales a zonelor de coastă, Andaluzia se numără printre cele mai admirate şi mai des vizitate regiuni ale Spaniei. Din punct de vedere al reliefului, se remarcă prin marea sa diversitate – în nord se află munţii Morena, în centru – câmpiile Guadalquivirului, iar la sud – alţi munţi, Béticas.

    Andaluziei îi aparţin atât coastele aspre ale Atlanticului, cât şi zone de climă mediteraneană blândă şi caldă. Arhitectura maură a Andaluziei este cunoscută în lumea întreagă, mai ales palatele Alhambrei din Granada, moscheea din Cordoba şi turnurile Tore de Oro şi Giralda, mândria oraşului Sevilla. De asemenea, veţi fi aici fermecaţi de frumuseţea plajelor, de binecunoscutul temperament al localnicilor şi de înălţimile maiestuoase ale munţilor Sierra Nevada.

Cele mai noi recenzii Spania - Andaluzie

Total: 9,7 Am fost foarte mulţumiţi, hotelul a corespuns aşteptărilor noastre – e foarte frumos şi se află într-o zonă liniştită. Datorită aşezării...

  • 9,7 Cazare
  • 10 Masa
  • 9,3 Împrejurimi
  • 10 Preţ de la

Scurtă introducere
Am fost foarte mulţumiţi, hotelul a corespuns aşteptărilor noastre – e foarte frumos şi se află într-o zonă liniştită. Datorită aşezării sale la marginea Benalmadenei, nu îl recomandăm celor care doresc să meargă ziua la cumpărături şi noaptea la localurile de distracţie cele mai frecventate. Afişează tot textul recenziei

Cazare
Camerele sunt foarte confortabile şi bine aranjate, cu frigider gratis. Pentru folosirea seifului trebuie să plătiţi o taxă. Toate camerele au balcon cu vedere la mare. În baie – cadă şi bideu.

Masă
Meniu foarte bogat şi variat. Fiecare îşi poate alege ce îi place: fructe, legume, diverse brânzeturi, peşte şi fructe de mare în cantităţi suficiente.

Serviciile hotelului
Angajaţii hotelului au fost amabili şi au răspuns pozitiv la toate cererile noastre.

Plajă
Plaja de nisip se află chiar în faţa hotelului. Nu are rost să plătiţi 4,5 euro pentru şezlong, deoarece alături, la piscină, sunt toate gratis.

Impresie generală
Foarte bună, recomand hotelul.

Helena Balounová, 28.08.2008, Data sejurului: 14.8. - 21.8.2008
Regiunea: Spania Spania, Andaluzie, Hotel: Playa Bonita

web:was_this_review_useful Da (7) Nu (0)

6 fotografie

Toate părerile Spania - Andaluzie

web:need_help

0312 293 500