Egipt Egipt

Denumirea oficială: Republica Arabă Egipteană
Capitala: Cairo
Forma de organizare statală: republică, sistem pluripartit şi parlament unicameral
Religia: Aprox. 80% dintre locuitori sunt musulmani (islamul le permite bărbaţilor să aibă mai multe soţii), cca 15% sunt de religie creştină.
Limba oficială: Limba arabă - araba vorbită egipteană, precum şi araba clasică ? folosită la nivel oficial. Limba engleză este destul de răspândită.
Fus orar:

Egiptul se află în Africa de Sud-Est, o mică parte teritoriului său întinzându-se şi pe continentul asiatic. ?Poarta Africii?, cum mai este numit Egiptul, e renumită pentru istoria ei plină de mister, al cărei început coincide cu apariţia civilizaţiei umane.

Republica Arabă Egipteană, străbătută de cel mai mare fluviu al Africii - Nilul, se învecinează la vest cu Libia, la sud cu Sudanul, iar la nord-est cu Izraelul. La nord, teritoriul ei este delimitat de Marea Mediterană, iar la est, de Marea Roşie.

Majoritatea locuitorilor trăiesc pe malurile Nilului - unul dintre puţinele locuri în Egipt unde pământul este fertil şi condiţiile de viaţă sunt mai bune. Restul teritoriului egiptean este ocupat de nisipurile Saharei, foarte puţin populate. Cea mai însemnată aglomerare urbană este capitala Cairo, alte oraşe mari fiind Alexandria, Assuan şi localităţile importante din Delta Nilului.

La ora actuală, Egiptul are în jur de 77,5 milioane de locuitori, în cea mai mare parte de origine arabă. Limba oficială a ţării este limba arabă iar în funcţie de regiune se vorbesc şi diferite dialecte berbere, limba nubiană, engleza sau franceza. Cea mai răspândită religie şi, în acelaşi timp, religia de stat a Egiptului, este Islamul, 90% dintre locuitori fiind musulmani suniţi. Restul de 10% sunt creştini, copţi şi evrei.

Pe teritorul Egiptului veţi întâlni la tot pasul un mare număr de monumente istorice, unele dintre ele de dimensiuni colosale, ceea ce face ca această ţară să fie una dintre destinaţiile cele mai căutate de turiştii din întreaga lume. Printre cele mai faimoase vestigii istorice egiptene datând din epoca de glorie a antichităţii, se numără piramidele din Gizeh, Sfinxul, oraşul Luxor din sudul ţării, precum şi mormintele din Valea Regilor. În ultimul timp, Egiptul a devenit cunoscut şi ca o destinaţie atrăgătoare pentru vacanţele clasice la malul mării.

Dacă nu sunteţi hotărâţi în cel fel să vă petreceţi vacanţa egipteană, alegeţi una dintre staţiunile litorale Hurghada sau Sharm El Sheikh. Turiştii mai exigenţi se vor simţi bine în staţiunea de lux El Gouna. Printre cele mai căutate localităţi de la malul mării se numără şi Sahan, aflat pe coasta de est a Golfului Arabiei. O altă destinaţie preferată de turişti este Taba, în nordul Golfului Arabiei. Aceasta se află într-un loc de unde se pot vedea trei dintre ţările din golf - Iordania, Izrael şi Arabia Saudită. Priveliştea este de neuitat.

Cele mai noi recenzii Egipt

Total: Mi-am ales hotelul Ghazala Gardens pe baza recenziilor pozitive şi a fotografiilor furnizate de agenţia de turism şi trebuie să spun că...

Scurtă introducere
Mi-am ales hotelul Ghazala Gardens pe baza recenziilor pozitive şi a fotografiilor furnizate de agenţia de turism şi trebuie să spun că realitatea mi-a depăşit orice aşteptări. Singurul dezavantaj (minor) e faptul că, pentru a ajunge pe plajă, trebuia să traversăm strada şi hotelul Ghazala Beach, care aparţine de aceeaşi companie, dar drumul nu dura mai mult de zece minute. Afişează tot textul recenziei

Cazare
Am fost cazaţi într-o cameră spaţioasă, cu balcon de pe care se vedeau grădinile şi piscinele hotelului. Camera era la parter, imediat lângă barul din curtea interioară şi la treizeci de metri de restaurantul principal, şi era dotată cu televizor cu douăzeci de canale, instalaţie de aer condiţionat care funcţiona fără probleme, seif şi o baie bine utilată, cu o cadă mare. În fiecare zi se făcea curat şi ne erau schimbate prosoapele, atât cele din baie, cât şi cele de plajă.

Masă
Mâncarea oferită era foarte variată şi gustoasă. Aveam la dispoziţie două restaurante, bar cu specialităţi din peşte şi în apropierea plajei hotelului se afla un alt restaurant, cu specific italian.

Serviciile hotelului
Personalul hotelului se purta foarte frumos, fără insistenţe inutile, cu excepţia picolului care, la plecare, ne-a coborât bagajele la recepţie şi nu voia să înţeleagă că pentru că, ne-a cărat 3 geamantane pe-o distanţă de 30 de metri, nu-i dăm mai mult de un euro.

Plajă
Plaja era curată, la intrarea în apă era nisip. Existau şi două recifuri de corali nu prea mari, pentru amatorii de scufundări cu snorkel. Acestora le recomand, însă, plajele hotelurilor vecine aflate la vreo 200 de metri distanţă, unde sunt corali mult mai frumoşi. Vă sfătuiesc să vă ocupaţi un loc pe plajă înainte de ora nouă dimineaţa, pentru că mai târziu e destul de mare aglomeraţie.

Impresie generală
Impresia de ansamblu a fost excelentă. Dimineaţa ne petreceam timpul pe plajă iar după prânz, până la cină, ne bălăceam cu copiii în piscina hotelului care e un fel de sistem de canale legate între ele.

Richard Stezka, 31.05.2009, Data sejurului: 13.5. - 20.5.2009
Regiunea: Egipt Egipt, Sharm El Sheikh, Hotel: Ghazala Beach

web:was_this_review_useful Da (15) Nu (0)

5 fotografie

Total: Cea mai frumoasă vacanţă din viaţa mea. A fost minunat. Vreme frumoasă, oameni drăguţi, hotelul situat chiar în centrul oraşului, un...

Scurtă introducere
Cea mai frumoasă vacanţă din viaţa mea. A fost minunat. Vreme frumoasă, oameni drăguţi, hotelul situat chiar în centrul oraşului, un program interesant. Am făcut şi excursii, am fost la piramide şi la Sfinx, am vizitat Citadela şi monumentele copte de la Cairo, am văzut şi pieţele tradiţionale locale. Deşi drumul de la Hurghada a durat cinci ore, a meritat din plin. O altă excursie a fost în deşert, fiecare am mers pe un quad, am condus cam 25 de kilometri prin deşert şi ne-am distrat de minune. Apoi am ajuns într-un sat al beduinilor, unde ne-au oferit ceai de plante şi pâine arabă proaspătă, ne-am plimbat călare pe cămile şi am vorbit despre viaţa în deşert …La Luxor şi Giftun, unde sunt locuri bune pentru scufundări cu snorkel, n-am mai ajuns, dar nu ne-a părut prea rău. Agenţia de turism cu care am mers ne-a oferit ca bonus o excursie cu o barcă specială, cu fundul de sticlă, care a oprit în larg unde apa nu era adâncă şi am putut să ne scufundăm şi să admirăm coralii. Hotelul are o secţiune nouă, în care am locuit noi, şi una veche, care arăta şi ea foarte bine şi era mult mai mare decât cea nouă. Noi am avut acces la toate serviciile, în ambele secţiuni (piscine, plajă, mâncare, băuturi). Afişează tot textul recenziei

Cazare
Am avut o cameră foarte frumoasă, din care se vedeau marea, piscina şi plaja. În fiecare dimineaţă când ieşeam pe balcon, mă simţeam plină de bună dispoziţie. În cameră era şi televiziune prin cablu; n-am găsit nici un program de-al nostru, dar nici nu ne-au lipsit.

Masă
Micul dejun a fost excelent în fiecare dimineaţă, cu legume şi fructe, iaurt, pâine prăjită, omlete, şuncă de mai multe feluri, brânzeturi, clătite, cârnăciori, totul absolut delicios! Prânzul şi cina au fost şi ele bune, de fiecare dată mi-am putut alege ceva ce-mi place. Carne de pui şi de vită, pregătită în diferite feluri, paste făinoase cu diverse sosuri, lasagne, diverse feluri de legume, salate, şi niciodată n-au lipsit deserturile şi torturile, toate foarte gustoase, şi nici fructele. Noi am avut all inclusive – altfel nu merită să mâncaţi acolo – şi am avut la dispoziţie toate băuturile gratis, toată ziua: apă minerală, ceai, cafea, pepsi, mirinda, 7up, băuturi alcoolice şi seara cocteiluri. Toate acestea ne erau servite nu numai în hotel, ci şi pe plajă. Pe plajă se mai servea şi îngheţată.

Serviciile hotelului
Serviciile au fost mai bune decât mi-am imaginat. Toţi angajaţii hotelului erau foarte amabili şi se putea apela la ei în orice problemă. În fiecare zi se făcea curat în cameră şi se făceau paturile. În fiecare seară, la fântâna arteziană cânta un cântăreţ şi în amfiteatru aveau loc programe distractive pentru copii şi adulţi.

Plajă
Plaja era în permanenţă bine întreţinută. Personalul aranja şezlongurile, grebla nisipul şi strângea gunoaiele în fiecare seară. Era curat, iar în împrejurimi un peisaj frumos. În fiecare zi ne uitam la bărci, la surfişti sau la cei care zburau cu paraşuta, traşi de bărci cu motor …

Impresie generală
A fost excelent şi, dacă o să mai mergem în Egipt, o să ne cazăm tot la Sea Gull. Pe drumul de întoarcere acasă ne-am comparat impresiile, pentru că fiecare a fost cazat în altă parte, şi numai noi n-am avut absolut nici o problemă, ceilalţi aveau toţi câte ceva de reproşat hotelului – fie că era vorba de cazare, de mâncare, calitatea plajei sau comportamentul personalului. Noi n-avem nimic de spus de rău despre Sea Gull. Celor care vor să meargă la Hurghada le recomandăm să stea la Sea Gull, e cea mai bună alegere.

Stanka Stredná, 26.05.2009
Regiunea: Egipt Egipt, Hurghada, Hotel: Sea Gull Beach Resort

web:was_this_review_useful Da (7) Nu (0)

Total: Noi am plecat în vacanţă ca să ne odihnim şi să „ne încărcăm bateriile” şi pot să spun că ne-am atins scopul. Au fost bineînţeles şi...

Scurtă introducere
Noi am plecat în vacanţă ca să ne odihnim şi să „ne încărcăm bateriile” şi pot să spun că ne-am atins scopul. Au fost bineînţeles şi avantaje şi dezavantaje, dar cred că nici eu, nici familia mea nu suntem prea exigenţi şi le-am putut trece cu vederea. Cel mai bine e să nu faceţi tot felul de comparaţii şi de calcule, cum fac foarte mulţi, şi greşesc… :) Afişează tot textul recenziei

Cazare
Hotelul e foarte frumos, de pe acoperiş curge apa pe cabluri de metal până la baza hotelului, peste tot e curăţenie şi instalaţia de aer condiţionat funcţionează, câteodată chiar prea puternic :( Ne-au luat bagajele şi am mers să ne cazăm; am primit o cameră jos, chiar lângă piscină, la numai câţiva paşi de toate locurile importante. Pe balconul nostru creşteau plante agăţătoare foarte frumoase, dar noaptea ne-am dat seama că în ele „locuiau” nişte insecte care n-au pişcat rău de tot. Aşa că n-am mai deschis deloc uşa de la balcon noaptea; din fericire, aerul condiţionat funcţiona, deşi nu prea eficient, dar era mai bine decât să nu dormim toată noaptea din cauza pişcăturilor. Peste vreo două zile, însă, au tăiat plantele de pe toate balcoanele, afirmând că o să crească repede la loc, şi-aşa am scăpat şi noi de insecte. La cerere, hotelul stropea şi cu insecticid. O dată, când ni s-a întrerupt curentul electric, seiful din cameră s-a resetat şi nu se mai putea deschide. Am anunţat la recepţie şi într-un sfert de oră problema era rezolvată. Baia cu toaletă era în stare bună, din pereţi nu atârnau nici un fel cabluri :) şi nici alte probleme n-am avut. În cameră am avut televizor, frigider şi seiful despre care am vorbit. Contra unei taxe, hotelul umplea şi frigiderul cu mâncare. Pe scurt, cazarea a fost în regulă.

Masă
Cu mâncarea la hotel a fost ceva mai rău. Am fost surprinşi să constatăm că nu erau destule fructe. Când ne-am dus la prânz sau la cină mai târziu n-am mai găsi absolut nimic. Altfel, se serveau doar banane şi portocale, doar o dată ne-au dat şi pepene galben, sărăcie mare, ce mai. Imediat după ce ne-am întors mi-am cumpărat un pepene roşu, pentru că aveam poftă de pepene şi la hotel n-am avut parte de el. Delegata ne-a spus că nu e încă sezonul pepenilor, de aceea nu ne-au dat, dar piaţa era plină de pepeni şi tot felul de alte fructe, aşa că n-am prea înţeles ce voia să spună. Cea mai bună mâncare era la micul dejun. Şi la celelalte mese puteaţi găsi câte un fel care să vă placă, dacă nu eraţi prea exigenţi. Ca mâncare gătită, se serveau cartofi, paste făinoase, orez, ceva legume de-ale lor fierte înăbuşit – vinete, roşii etc. – se dădeau şi diverse produse de brutărie. Carne puţină. Carnea o împărţeau bucătarii, ne tăiau două felii de carne de vită, adăugau două felii de pui şi asta era tot. Uneori se servea carne tocată cu legume sau chifteluţe cu sos, şi peşte. Dulciuri erau din belşug, ca şi produsele de brutărie – ce-i drept, cornurile şi chiflele din făină albă erau dulci, dar cele din făină neagră erau excelente. Se pare că hotelul n-are destule pahare, aşa că în primele ore ale mesei, când vin toţi să mănânce, n-aveţi nici o şansă să beţi ceva sau trebuie să aşteptaţi multă vreme în picioare la bar, până scot paharele din maşina de spălat vase. După ce-am văzut cum stau lucrurile, am început să ne luăm cu noi la piscină pahare de plastic de la bar :) Mâncarea se serveşte toată ziua, aşa că puteţi să mergeţi să luaţi suc rece, cafea, clătite sau paste făinoase şi carne de la barul de la piscină. Îngheţata se plăteşte :(

Serviciile hotelului
În ce priveşte curăţenia şi serviciile despre care am mai scris, cum ar fi mutarea în altă cameră, stropitul cu insecticid, reparaţiile, totul era în regulă. Dar în ce priveşte personalul de la unele baruri – rău de tot! Nu se grăbesc să vă servească şi, mai ales, vor bacşiş, până şi pentru cel mai mic serviciu. Aveţi all inclusive şi ei vor bani aproape pentru fiecare bere; în plus, nu sunt deloc amabili. Nu toţi, bineînţeles. Hotelul are trei baruri şi puteţi să vă alegeţi. În fiecare seară am primit apă în sticle de plastic de 0,5 l, câte două persoană. În hotel sunt şi multe alte servicii şi posibilităţi de relaxare – masaj, saună, sală de fitness, coafor, biliard, tenis de masă, dar pentru toate se plăteşte. Dar puteţi să vă tocmiţi. În fiecare seară, la parterul hotelului avea loc un program de distracţie cu animatori pentru copii şi adulţi. Chiar lângă hotel se află o mulţime de prăvălii cu vânzători agasanţi, care ştiu câteva cuvinte în limba turiştilor şi strigă după ei. Dar aşa e peste tot acolo şi până la urmă ne-am obişnuit:( Hotelul organizează şi multe excursii, pe care le oferă şi agenţia de turism; dacă vorbiţi engleza puteţi să vă aranjaţi excursia prin vreunul din angajaţii hotelului :), care în timpul zilei întreabă pe plajă, la un preţ mult mai avantajos. Noi am mers aşa la safari pe quad-uri şi am economisit câte 10 euro de persoană. Excursia fost cu adevărat de lux, o recomand tuturor.

Plajă
Prima impresie despre plajă a fost de-a dreptul groaznică: un fel de golfuleţ mic, care mai era şi îngrădit cu plasă. Şi în ofertă scriau că aici sunt cele mai bune condiţii pentru snorkeling:( Noi am ajuns acolo seara, aşa că n-am putut vedea prea bine plaja şi am fost destul de dezamăgiţi. A doua zi ne-am dus să facem baie în mare şi am constatat că golfuleţul în cauză era într-adevăr mic şi îngrădit cu plasă, plin de şezlonguri şi saltele gratuite. I-am dat unui tânăr de-acolo cardurile pentru prosoape, am primit prosoape curate, iar la plecare ne-a înapoiat cardurile. Pe plajă e nisip şi apa în golf e bună pentru înot. Iar în spatele plasei care separa golful de restul mării e un adevărat rai pentru scufundători. La capătul plasei e o ieşire către larg, unde apa nu e foarte adâncă până departe şi în valuri se ascund frumuseţi nebănuite. Ne-a venit inima la loc şi am uitat de prima impresie deplorabilă :) Pe plajă bate vântul destul de tare, dar între şezlonguri sunt un fel de pereţi despărţitori din nuiele, care te apără de vânt. Monotonia lipseşte cu desăvârşire – pe plajă e tot timpul animaţie, cântă muzica şi se desfăşoară tot felul de programe distractive, se joacă fotbal, volei, darts, se dansează, se face aerobic …n-o să vă plictisiţi.

Impresie generală
Ca impresie generală, pot spune că hotelul, plaja şi serviciile ni s-au părut destul de bune. Cum am mai spus – vacanţa şi-a stins scopul şi m-am întors acasă odihnit şi plin de energie. Oaspeţii sunt acolo trataţi bine şi, dacă nu aveţi cine ştie ce aşteptări exagerate, o să fiţi satisfăcuţi. Hotelul se află într-un complex frumos amenajat; bineînţeles, în afara acestuia, în centrul Hurghadei, lucrurile sunt destul de diferite, dar măcar puteţi vedea cu adevărat cum trăiesc egiptenii. A fost o vacanţă interesantă, dar data viitoare o să ne-alegem mai degrabă o croazieră pe Nil, prin locurile istorice :))

David Tengler, 21.05.2009, Data sejurului: 1.5. - 12.5.2009
Regiunea: Egipt Egipt, Hurghada, Hotel: Sunny Days Palma De Mirette

web:was_this_review_useful Da (2) Nu (0)

Total: Staţiunea turistică internaţională e ideală pentru vacanţele cu familia, dar dacă mergeţi în doi şi vreţi mai multă intimitate, mergeţi...

Scurtă introducere
Staţiunea turistică internaţională e ideală pentru vacanţele cu familia, dar dacă mergeţi în doi şi vreţi mai multă intimitate, mergeţi mai bine în altă parte. Afişează tot textul recenziei

Cazare
Camere spaţioase, curăţenie peste tot şi se făcea curat în mod regulat. Ne-au adus imediat pătuţul de copil pe care l-am cerut. Am ajuns pe la 2 şi toate formalităţile de cazare au durat numai 5 minute. Nişte cunoscuţi de-ai noştri, care au sosit dimineaţa, i-au dat recepţionistului 10 euro şi au fost şi ei cazaţi imediat.

Masă
Depinde de cât de plin e hotelul. Dacă sunt ocupate toate locurile, personalul are prea mult de muncă şi neglijează unele lucruri (căni murdare, tacâmuri şi farfurii insuficiente), ceea ce n-ar trebui să se întâmple într-un hotel de cinci stele. Dar pe noi, care aveam cu noi copii mici, scăpările astea nu ne-au deranjat, aşa măcar n-a mai trebuit să ne facem probleme de câte ori cei mici vărsau ceva pe masă sau pe jos. Mâncarea e destul de bună şi variată, sigur că nu e ca acasă, dar aveţi de unde alege. Dacă hotelul e gol (vreo două zile a şi fost), totul funcţionează perfect.

Serviciile hotelului
Animatorii se purtau foarte frumos, nu vă agasau cu insistenţe, aşa că la program lua parte numai cine dorea. Piscina exterioară încălzită e excelentă, sunt şi tot felul de tobogane pentru copii, se poate juca petanque, volei … Despre programele distractive de seara nu pot spune nimic, pentru că nu le-am văzut.

Plajă
Deşi ne trezeam devreme din cauza copiilor, n-aveam totuşi nici o şansă să prindem loc pe şezlong în primul rând, nici măcar la şapte dimineaţa. Umbrelele şi şezlongurile sunt foarte aproape unele de altele şi e multă umbră, ceea ce e bine pentru copii, dar, pe de altă parte, e prea mare înghesuială şi dacă aveţi ghinionul să staţi lângă cineva zgomotos sau beat, e chiar neplăcut. În apă nu se vede nimic, dar dacă faceţi windsurfing o să fiţi mulţumiţi de centrul care închiriază echipament chiar şi amatorilor (dacă vă duce vântul prea departe, vă vine imediat în ajutor o barcă cu motor)

Impresie generală
Staţiune foarte frumoasă, o să mai mergem acolo cu cei mici.

Iva Havránková, 16.05.2009, Data sejurului: 16.4. - 23.5.2009
Regiunea: Egipt Egipt, Hurghada, Hotel: Caribbean World Soma Bay

web:was_this_review_useful Da (4) Nu (0)

Total: Vacanţa ne-a plăcut foarte mult, ne-am cazat acolo pentru a doua oară şi-am fost şi de data asta satisfăcuţi!!!

Scurtă introducere
Vacanţa ne-a plăcut foarte mult, ne-am cazat acolo pentru a doua oară şi-am fost şi de data asta satisfăcuţi!!! Afişează tot textul recenziei

Cazare
Hotel mai mic, cu o atmosferă plăcută şi intimă, camere mari, două paturi matrimoniale, mobilă de bun gust, doar cam uzată, baie mare şi extrem de curată pentru Egipt. Între camere era o curte interioară spaţioasă, cu palmieri, trandafiri japonezi, chiar plăcut. Prima dată când am fost aici am avut vedere „la zid”, dar nu ne-a deranjat, peste tot în jur era multă verdeaţă şi mai multă linişte – am dormit mai bine. A doua oară am avut vedere la mare şi la plajă, dar chiar în faţa camerei noastre era discoteca. N-a fost nici o problemă, am închis uşile şi nu se auzea nimic. În cameră e aer condiţionat. Atenţie la ţânţari, ar fi bine să folosiţi aparatul Raid, care se bagă în priză.

Masă
Cină cu specific diferit în fiecare seară (egipteană, orientală, mexicană, fructe de mare, italiană). Aveaţi de unde alege. Unele mâncăruri ni s-au servit aproape în fiecare zi, împreună cu altele mai variate. Salate şi dulciuri din belşug. Dacă îi daţi chelnerului un dolar, vă reţine în fiecare seară loc la restaurant şi pe masă găsiţi şi băutura aleasă … nu-i rău deloc. Au destul personal care face curăţenie pe mese. Bucătarii sunt amabili, încearcă să facă şi conversaţie. Micul dejun în regulă, cu omlete şi clătite cu ciocolată – cele mai bune :) La prânzul din sala de mese principală nu ne-am dus, ne ajungeau gustările la plajă – pizza proaspătă, kebab …La piscină, copiii aveau toată ziua la dispoziţie popcorn, îngheţată.

Serviciile hotelului
Personal amabil la recepţie, chelnerii de asemenea, se făcea curat foarte bine – o dată la două-trei zile lăsam pe pat un dolar bacşiş. O dată la două zile ne schimbau prosoapele de plajă – ni le lăsau în cameră. Se puteau schimba şi dimineaţa pe plajă, dar la ora zece deja nu mai găseaţi nici unul. În jur de 70% din clienţii hotelului sunt cehi, iar angajaţii fac eforturi să vorbească în limba cehă.

Plajă
Plaja e micuţă, dar suficientă. Din păcate trebuia să ocupăm şezlongurile dimineaţa devreme, înainte de micul dejun, pentru că mai târziu erau greu de găsit; depindea şi de vreme. Când bătea vântul, erau destule şezlonguri libere. Barul de pe plajă – destul de bun, vă aduceau şi sucuri proaspete sau mojito la şezlong, dar acestea se plăteau. Oamenii de serviciu strângeau în permanenţă vasele murdare, gunoiul, schimbau şi aşternutul de pe şezlonguri. Pe plajă se juca mai ales volei. Animatorii ne chemau în permanenţă la diferite exerciţii, să jucăm petanque, darts, să dansăm…Alţii ofereau diverse excursii cu barca, masaje, împletitul codiţelor, tatuaje cu henna etc. Copiii şi-au făcut tatuaje, dar a doua azi nu se mai vedeau aproape deloc. Le-au refăcut fără probleme, dar s-au estompat repede din nou. Nu prea erau de bună calitate.

Impresie generală
Cred că hotelul e destul de bun pentru Egipt, nu pot decât să-l recomand. Iniţial am vrut să ne cazăm la un altul, dar a fost o catastrofă. După prima zi ne-am mutat aici şi ne-am simţit complet satisfăcuţi. Şi e şi mai ieftin decât primul !!!

Anonim, 14.05.2009
Regiunea: Egipt Egipt, Hurghada, Hotel: Prima Life Makadi Resort & Spa

web:was_this_review_useful Da (3) Nu (0)

Toate părerile Egipt

web:need_help

0312 293 500